Мария Шарапова разголва душата си

Гласувайте за статията
Маша публикува автобиографична книга, в която няма как да не стане дума за Григор Димитров

Бившата половинка на Григор Димитров – Мария Шарапова, вероятно ще разкрие тайната около връзката им и причината за раздялата. Това ще стане през септември, когато рускинята ще издаде своята автобиография – пише „България днес“.

Книгата ще е на пазара на 12 септември 2017 година. Цената на хартиеното издание ще бъде 27 долара. Ще бъдат издадени и аудиоверсия и цифров вариант на книгата. „Шарапова! Автобиографията“ ще преведе читателите през живота на бившата №1 в женския тенис, като ще започне с преместването й в САЩ на 6-годишна възраст и приключи с 2-годишната дисквалификация заради положителна допинг проба за мелдоний. Така рускинята ще разголи душата си, а издателите разчитат да направят удар на книжния пазар.

Американското издателство загатна, че в книгата ще бъде отделено място и за интимните връзки на Мария Шарапова. Двамата с Григор Димитров започнаха да излизат през 2013 г. и дори за даден период живееха заедно в имението на рускинята в Лос Анджелис. Маша често подкрепяше българина от трибуните във важните им мачове. Двата се разделиха през лятото на 2015 г., като причината за разрива в отношенията им така и не стана ясна.

„Знам, че феновете следят всяка моя стъпка и затова искам да заявя, че пътищата ни с Мария се разделиха и за мен това е лятото на новото начало“ – бе единственият коментар, който направи Григор Димитров. От своя страна Маша така и не продума за края.

Връзката на Маша и Гришо изтрая едва 2 години

Малко по-късно Гришо започна връзката си с певицата Никол Шерцингер, с която го запозна именно рускинята. Шарапова пък така и не се е показала с друг мъж след раздялата им. Вместо това тя предпочита да се забавлява с приятелки. В тенис средите усилено се говори, че Маша така и не е преживяла раздялата с Григор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар