Мария Шарапова с удар срещу Григор Димитров

Мария Шарапова с удар срещу Григор Димитров
2 (40%) 1 vote

Мария Шарапова подготвя удар срещу Григор Димитров

Бившата тенисистка номер едно Мария Шарапова имаше връзка с първата ни ракета Григор Димитров, която продължи две години. Двамата бяха неразделни и вестта за раздялата им дойде като гръм от ясно небе. И до днес причината за разлъката им остава загадка за техните фенове.

След раздялата си с Маша, Гришо заяви лаконично, че пътищата им са се разделили и връзката му с нея вече е останала в миналото. Хасковлията допълни, че не желае да коментира личния си живот.

Но очевидно рускинята има желание да коментира личния си живот. През месец септември ще излезе подготвяната от нея книга „Автобиографията на Мария Шарапова“.

В нея тенисистката ще разкрие интересни факти от личния си живот, включително и причината за раздялата с Гришо. Книгата ще се предлага и в аудиоверсия. Както и в цифров вариант. Цената във вариант хартиен носител е 27 долара.

Хасковлията започна да излиза с рускинята през 2013 година. Той дори живя известно време е имението й в Ел Ей. Но през лятото на 2015 година изненадващо обяви раздялата си с нея.

Шарапова често се появяваше на трибуната, за да подкрепи любимия си по време на важни мачове.

Мария Шарапова разкрива причината за раздялата си с Гришо

Мария Шарапова разкрива причината за раздялата си с Гришо

Малко след като Гришо обяви раздялата си с нея, той започна връзка с Никол Шерцингер. Според слуховете с нея го запознала именно Шарапова. За разлика от него, рускинята не се е появявала с мъж, откакто връзката им приключи.

В тенис среди усилено се мълви, че тенисистката все още не е преодоляла раздялата си с нашенеца. Слуховете дори я свързаха с любовни афери с жени. Причина за това е, че тя се появява единствено в женска компания, откакто не е с Григор Димитров.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар