Елена Йончева проговори за отношенията си с Румен Радев

Елена Йончева проговори за отношенията си с Румен Радев
5 (100%) 1 vote

Елена Йончева проговори за отношенията си с Румен Радев и сподели защо е приела да бъде част от екипа му

Елена Йончева е част от екипа на новоизбрания президент Румен Радев. Опитната журналистка е секретар на медийните връзки. В ефира на Нова тв тя разкри, че когато настоящият държавен глава й предложил да стане част от екипа му, тя не го познавала.

Бившата съпруга на Сергей Станишев заяви, че не е имала колебания дали да застане зад тази кауза. Тя допълни, че като журналист е проучила Румен Радев. Опитната журналистка допълни още, че журналистиката и това да застанеш до един държавен глава е кауза.

Блондинката поясни, че не е познавала лично с президента, но познавала много добре работата му. Тя допълни, че той е човек, който служи на родината си и неведнъж е поставял живота си в риск заради нея.

Елена Йончева е категорична, че е недопустимо да не се вярва на човек като него. Допълни още, че за само за седмица Румен Радев успя да сформира служебен кабинет.

Тя коментира и общественото недоверие към политиците и всеобщото схващане, че те са виновни за ограбването на страната ни. Йончева допълни, че Румен Радев е правилният човек и за страната ни има надежда при положение, че вече имаме президент като него.

Журналистката поясни, че президентската институция не изпълнява ролята на законодателен или изпълнителен орган. Но все пак има правомощия според Конституцията и трибуна за изява.

Елена Йончева е сигурна, че Румен Радев е правилният избор за президент

Елена Йончева е сигурна, че Румен Радев е правилният избор за президент

Елена Йончева е категорична, че Румен Радев няма опит в задкулисните игри и това доказва неоцветеното правителство, което сформира той. Тя се надява, че назначеният от него кабинет ще направи всичко възможно за провеждането на едни честни избори, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар