Неочаквано: Вижте какво направи Константин заради Надя

Неочаквано: Вижте какво направи Константин заради Надя
5 (100%) 1 vote

Константин направи нещо неочаквано заради Надя

Напук на твърденията, че редовно кръшка на красивата Надя, Константин доказа, че е луд по нея и е готов на всичко, за да я задържи в живота си. Коцето изненада всички, появявайки се в ефира на Нова в необичаен за него вид.

Изпълнителят си сложи брекети на зъбите, въпреки че отдавна е прехвърлил възрастта за подобни корекции. Според стоматолозите, подобни корекции трябва да се правят преди навършването на 30 години. След тази възраст коригирането не само, че е много трудно, но и е почти безсмислено, тъй като резултатите не са много добре.

Но Коцето очевидно е решил, че не е късно за коригира несъвършенствата в усмивката си. Изпълнителят сподели, че е сложил брекети заради своята нежна половинка, за да е в крак в модата и тя да го харесва.

Не останаха незабелязани за зрителите и побутванията под масата. Надето не пропускаше възможността да го настъпи всеки път, когато изричаше поредната глупост. Очевидно красивата половинка на Константин е тази, която командва у дома.

Коцето сподели, че всеки ден се моли. Това се случва най-често като се прибере от работа. Типично в свой стил изпълнителят допълни, че често не стига до края на молитвата, тъй като заспива.

Той допълни, че всеки ден благодари на Бог, че му е дадена възможността да обича. Константин сподели, че след раждането на Александър е променил приоритетите си. Той не скри, че от детството на Марианка е пропуснал първите две години, но сега е различно.

Константин сложи брекети заради Надя

Константин сложи брекети заради Надя

Намалил е значително участията си и вече има повече време за семейството.

Константин коментира и инцидентите в дискотеката му, заявявайки че те са опит да бъде компрометиран, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар