Нова война в бТВ: Биляна Гавазова скочи на Виктория Петрова

Гласувайте за статията

Биляна Гавазова доказа на всички в бТВ, че няма спирачки по пътя към целта си

Биляна Гавазова безспорно е най-амбициозната журналистка в бТВ. Тв водещата, която е родом от Шумен, все още не може да се примири, че излизането в кратко майчинство едва не й коства работата.

За да запази работата си в частната медия, тя дори пренебрегна принципите си и се зае с рубрика, която никак не й допада. Биляна Гавазова не била никак очарована от идеята на шефовете да замени креслото си до Антон Хекимян с работа, подходяща повече за начинаещ стажант.

Но в името на оставането си в бТВ, Биляна Гавазова била готова дори на това. Антон Хекимян от своя страна успя да превземе ефира, докато колежката му беше в отпуск по майчинство.

И той не бил склонен да подели славата си с нея. За да не го разочароват шефовете му решили да поверят на Гавазова незначителната рубрика.

Тв водещата е в близки отношения с Венелин Петков и се възползва от това. Никой от колегите й в бТВ не я понася заради болните й амбиции. Единственият, който я изслушва, това е Венелин Петков.

Благодарение на него тя успяла да се добере до обедната новинарска емисия. След опита си да заеме мястото на Мариана Векилска, амбициозната Биляна Гавазова има нов цел.

Тя се е прицелила в мястото на Виктория Петрова и постоянно обяснява на Петков колко добре ще стои на екран с Юксел Кадриев.

Биляна Гавазова иска стола на Виктория Петрова

Биляна Гавазова иска стола на Виктория Петрова

Венелин постоянно я успокоява, че ако Виктория излезе в майчинство , тя ще е замени. Но той има едно условие – без лапсуси в ефир.

И докато те са запазена марка за Юксел Кадриев, Венелин Петков е категоричен, че към Биляна Гавазова ще бъде безкомпромисен в това отношение, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Нова война в бТВ: Биляна Гавазова скочи на Виктория Петрова”

  1. Vanessa

    ян. 30. 2017

    Е ще символизират бъдеща България-двама от малцинствата един до друг.

Добавете коментар