Ново начало за Наталия Гуркова

Ново начало за Наталия Гуркова
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова иска да живее далече от своя съпруг

Слуховете за раздялата на Наталия Гуркова със заможния й съпруг Джордже Михалевич се оказаха истина. Красавицата се прибра в столицата и няма намерение да се връща в ЮАР или в Черна гора.

Животът на съпруга й Джордже минава между двете държави. Милионерът върти бизнес с бижута и антики и постоянно пътува.

В момента красавицата живее в апартамента в му в столичния квартал „Павлово“ заедно с двете им деца. Но много скоро ще се изнесе от там. През последните дни бившата миска усилено си търси жилище. Тя вече е направила няколко огледа в най-престижните квартали на столицата и се надява, че много скоро ще се пренесе в новия си дом.

Оказа се, че не тя, а Джордже Михалевич е сложил край на брака им. Въпреки, че при всяко идване на бизнесмена у нас, двамата не пропускат възможността да се появят на светско събитие и да демонстрират, че са заедно.

Истината за раздялата им е, че Джордже всъщност иска да предпази децата си далаверите, които върти в ЮАР и Черна гора. Поради тази причина той решил, че е по-добре децата да останат при майка си.

Наталия Гуркова иска да живее далече от своя съпруг

Наталия Гуркова иска да живее далече от своя съпруг

Самата Наталия Гуркова не крие, че предпочита да живее в столицата, отколкото в ЮАР. Тя е категорична, че животът тук е много по-спокоен. Миската споделя, че докато живеела в Йоханесбург се страхувала да излезе навън без автомобил. Тя сподели, че колата също не е сигурно средство за придвижване.

Поради тази причина много жени предпочитат да се движат с джипове. За да се избегнат нападения и в автомобила, в ЮАР никой не спира на червен светофар. Просто намалява скоростта, оглежда се и продължава, пише Хот арена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар