Мария Игнатова като фелдфебел в казарма (Вижте как командори наследника на Рачков)

Мария Игнатова е строга мащеха
0
Оценете този post

Мария Игнатова е строга мащеха на малкия Митко, водещата въвела казармени правила в дома си

Мария Игнатова превърнала Митко-младши в редник все едно живее в казарма. Водещата на „Господари на ефира” наложила строга дисциплина и ред за сина на Димитър Рачков от предишния му брак.

Малкия Митко Рачков, който е десет годишен чакал с нетърпение ваканциите. Да се скатае при баба си и дядо си. За да си почине от казармения ред, който се налага да спазва в дома на татко си и неговата любима.

Момчето живее при баща си защото вече си избрало да става актьор като него. А и майка му била твърде заета да се грижи за малкото му братче. Което роди от продуцента Евтим Милошев.

Но нежната и миловидна на пръв поглед Мария била голям цербер. Тя се заела с възпитанието на бъдещия актьор и му наложила куп изисквания. Които ако не изпълни веднага набръчквала джуки.

В задълженията на момчето влизало всяка сутрин да си оправя леглото. Да сгъва дрешките си и да поддържа детската си стая в безупречен и подреден вид. Като през уикенда трябвало основно да я почиства.

На хлапето му дотегнали всичките тези заповеди и казармен режим под давлението на строгата му мащеха. Чакал татко му да го командирова в Твърдица. Където е семейната им вила. В която всяко лято ходят родителите на комика. Бабата и дядото на Малък Митко живеят в Бургас. Но отдъхват на вилата.

Казармената дисциплина през ваканцията била забравена от малкия юнак. Който играел на воля с братовчедите си. А когато татко му имал повече време си спретвали игри на плейстейшъните, предават от електронното издание retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.