Алена за Григор Димитров, Румен Радев и Огнян Герджиков (Какво да чакаме в годината на Петела?)

Алена за Григор Димитров, Румен Радев и Огнян Герджиков (Какво да чакаме в годината на Петела?)
3 (60%) 1 vote

Алена разкри защо Григор Димитров губи мачовете си, какво да очакват от според звездите президента и премиера

Според Алена Григор Димитров губи мачове заради кълбото от нерви, което му изпращат феновете. Когато почитателите му го гледат трябва да излъчват положителни мисли. А не страх и притеснение от загуба.

Гришо е телец. Който побеждава с хъс и упорство. Но кълбото от нерви, което се създава от притеснените му фенове го преследва независимо в коя точка на планетата се намира.

Топ астроложката посъветва новия президент Румен Радев да неа прибързва. Според звездите трябва спокойно да подбере екипа си. Около рождения си ден, който е през юни той ще попадне в година на стабилност и хармония. Месеците ще са позитивни и ако правилно анализира положителното ще надгражда през личната си година. Която започва на 18 юни.

Вибрациите, които се усещат в деня на раждането му издават, че всичко ще зависи единствено от него.

За служебния премиер Огнян Герджиков Светлана Тилкова твърди, че трябва да потисне ината си и да има стабилни отношения с всичките си министри, предават от електронната новинарска агенция  pik.bg.

Астроложката разкрива какво да очакваме от годината на Слънцето в комбинация с китайската година на Петела.

Подреждането на звездите дава изключително добри шансове. Трябва да оставим на страна пастелните и убитите тонове. За облеклото си е необходимо да избираме ярките цветове – червено, оранжево, жълто и тревисто зелено.

В годината на Петела не са позволени лесните печалби. Ако искате да сте финансово стабилни Петела ще ви го гарантира само око не ощетите някой друг.

На любовния фронт всичко ще е наред. Ще се родят много деца и то все желани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар