Ето каква е тайната за успеха на Григор Димитров

Ето каква е тайната за успеха на Григор Димитров
5 (100%) 1 vote

Тайната за успеха на Григор Димитров е разкрита

Тайната за успеха на първата ни ракета Григор Димитров излезе наяве. Наблюдателни фенове на хасковлията разкриха каква е причината за блестящото му представяне на корта.

Този сезон любимата на Гришо не се появи във ВИП ложата и резултатът не закъсня. Шоколадовата красавица била учтиво помолена от нашенеца да не идва на мача му. Очевидно е, че когато тя е сред публиката, това го разсейва.

Тя не присъства на мачовете му от миналата година. А дотогава беше неизменно до него. Изненадващо за всички беше отпадането на Гришо от турнира в Париж. Тогава красавицата го аплодираше от ВИП местата.

Преди турнира тя беше неотлъчно до Гришо. Компанията й също е дала отражение на представянето му и по-конкретно на крайния резултат.

Още тогава хасковлията вероятно се е усетил, че присъствието на Никол Шерцингер не му се отразява никак добре. На открития турнир, който се състоя в САЩ през есента, красавицата не присъства. Тогава оправданието беше, че тя има ангажименти на Острова. И тогава Гришо се представи блестящо.

Веднага след победата си в САЩ, Григор Димитров замина за Пекин, където беляза още една победа с блестящото си представяне.

Заради турнира в Австралия, нашенецът прекара празниците далече от любимата си. Никол Шерцингер посрещна новата година у дома. Красавицата приветства настъпването на 2017-а година от хавайския бряг.

Григор Димитров бележи успехи на корта в отсъствието на Никол

Григор Димитров бележи успехи на корта в отсъствието на Никол

През това време Гришо усилено се потеше на корта. Но определено усилията му са си стрували.

Преди време той сподели в свое интервю, че вече се е научил да прави разлика между любовта в живота си и любовта в тениса. Така той коментира влиянието, което оказва личния му живот върху постиженията на корта, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар