Президентън на САЩ с нов култов гаф! Остави пресата без думи

Президентън на САЩ с нов култов гаф! Остави пресата без думи
3 (60%) 3 votes

Президентът на САЩ с поредна култова издънка

Президентът на САЩ Доналд Тръмп продължава с гафовете. Лидерът не е по протоколите, но нарушава неписани традиции и се излага, като за световно.

При първото си пътуване в Еър Форс 1, Тръмп оставил медиите без думи. Вместо да позволи да го снимат, да даде кратко интервю и тогава да влезе вътре, той директно влязъл в кабината, без дори да се обърне.

До летището Тръмп отишъл с хеликоптера „Marine One“, а групата журналисти, която е била поканена да участва на първия полет на новия президент на САЩ вече го чакала.

Дали е бързал по неотложни причини, или просто не е знаел, но при влизането в самолета, Тръмп обърнал гръб на пехотинците, фотографите, оператори и медиите на летището, и влязъл в самолета без поздрав.

Такъв гаф не е правил нито един президент на Америка досега, тъй като по традиция първия полет на президента е медийно събитие, което има своя неписана програма.

Поне досега, всеки президент поздравяваше от стълбите на самолета си тези, които са там, кратко позира за фотографите, а след това е разговаря с журналистите, които пътуват с него. Частта от традицията, на която Тръмп все пак е спазил, са снимките в офиса на президента в самолета.

Дали някой го е предупредил, или президентът на САЩ е видял в Twitter гафът, който е направил не се знае. Но след кацането във Филаделфия, Тръмп излязъл, застанал на стълбите и поздравил събралите, преди да бъде откаран на срещата си.

Що се отнася до първия полет с президентския самолет, новия президент на САЩ е останал с положително впечатление. Както казал на журналистите, самолетът му харесва и подчертал, че е специален „по много причини“.

Президентът на САЩ в пореден гаф

Президентът на САЩ в пореден гаф

Еър Форс 1 е смятан за един от най-бързите самолети в Америка. И президентът на САЩ по принцип пътува само и единствено с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар