„Като две капки вода“ – кой влиза в новия сезон напролет?

„Като две капки вода“ – кой влиза в новия сезон напролет?
4 (80%) 1 vote
Деси Слава и Евгени Минчев са две от звездите, които вече подписаха с продуцентите

Шоуто на Нова ТВ се завръща в ефир в началото на пролетта, но отсега се очаква Лорда и блондинката да бъдат сред звездите с най-големи шансове да стигнат до финала. Хората на Магърдич Халваджиян неслучайно са предложили участие в петия сезон на шоуто за двойници именно на Евгени Минчев и Деси Слава. Очаква се паралелно с чистото шоу между тях да тече особена сюжетна линия, която да бъде следена със затаен дъх от зрителите – пише „Уикенд“.

Двамата имат сложни отношения от години, а конфликтът между тях се задълбочи през 2015 г., когато участваха в „Биг Брадъл Ол Старс“. Говори се, че Евгени Минчев и до днес не се е примирил напълно, че победител в риалитито стана Деси Слава. Затова нямал търпение да излезе отново на „ринга“ срещу нея и този път смятал да докаже, че е по-достоен за победата.

Деси и Евгени са опоненти още от Биг Брадър

Самата Деси Слава е много артистична и има огромен талант за имитиране – смятат продуцентите. Тя неведнъж е показвала, че може да пее и като Лили Иванова, и като Кристина Агилера, и като Доли Партън, освен това нито един стил в музиката не може да й се опре. Наред това се справя и с танците, така че „Като две капки вода“ й пасва идеално на натюрела й.
Евгени Минчев пък блести с шлагери на Емил Димитров, както и с френски шансони – припомня изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар