Щерката на Цеци Красимирова превзе Барселона като модел!

Гласувайте за статията

Щерката на Цеци Красимирова се радва на огромна популярност!

Джудит вече е все по-търсена от майка си Цеци Красимирова за снимки. Младата красавица участва и във фотосесии за реклама. Чаровната девойка е наследила чара и магнетизма на един от най-успелите ни модели.

Тя дори може да я задмине по известност. Въпреки премеждията в живота на майка й, Джудит се радва на безметежно детство и юношество.

Цеци Красимирова

Джудит на Цеци Красимирова като нищо ще я задмине

Единственото дете на вечната моделка и предприемчива бизнес дама е точно нейно копие.

Наследницата на Цеци Красимирова направи първите си стъпки като модел преди две години. Фотосите, които направи пред известна българска фотографка й послужиха като снимки за кастинг.

Джудит на Цеци Красимирова вече позира и пред испански фотографи. Двете с майка си от години живеят в Барселона.

Момичето има намерение с тези фотосесии да кандидатства за модел. И то не къде да е, а в една от най-големите модни агенции в испанската страна.

19-годишната дъщеря на Цеци Красимирова е естествена. Тя е красива и натурална. Момичето няма нито една пластична операция по себе си.

За разлика от своята майка. Която има няколко хирургически намеси по себе си.

Наследничката на модела Цеци Красимирова има намерение да се занимава не само с мода и манекенство. Красавицата е приета да участва и във фолклорната формация „Стария Чинар”.

В нея се организират уроци по български народни танци. Формированието организира и сбирки. На тях се популяризира нашенският фолклор в Барселона. И не само в този град, а изобщо в цяла Испания.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар