Драма на Мис Вселена: Претендентки масово се разболяват

Гласувайте за статията

Драма на Мис Вселена, участнички в конкурса падат една след друга

Наближава финала на Мис Вселена, който ще се проведе на 30 януари във Филипините, а някои от красавиците, които се конкурират, са изправени пред сериозни здравословни проблеми.

Миските вече са пристигнали в Манила, където бавно се подготвят за предстоящото събитие. Те всъщност ежедневно се снимат със спонсорите и посещават благотворителни вечери, но заради стреса, на който са подложени някои от тях, те се сблъскват с редица здравословни проблеми.

Мис Кюрасао, Шанел де Лау припаднала по време на снимки. Тя била свестена и продължила фотосесията. За разлика от нея други красавици, като красавицата от Ангола, Луис Баптиста не са имали този късмет. Миската е била изведена от зала по време на прием, защото изобщо не се чувствала добре.

Мис Италия София Серджо пък направо припаднала миналата седмица, по време на един бал, докато миската от Вирджинските острови, Ерика Крек, е била извадена на носилка по време на друга официална вечеря.

Марина Джейкъб от Никарагуа също съобщава, че не се чувствала добре.В същото време други две кралици на красотата са се оттеглили от няколко официални ангажимента. Мис Полша Изабела Крзан е пропуснала две събития поради сериозни здравословни проблеми.

Все още не е издадено официално изявление по повод тези инциденти, но се смята, че основната причина е липсата на сън и прекалено голямата умора, с която се сблъскват момичетата.

Финалът на мис Вселена ще се състои на 30 януари, а кандидатките са над 120. От самото начало конкурсът тръгна със скандали. Освен лошото здравословно състояние на част от претендентките, други забъркаха друг скандал. Българската представителка Виолина Анчева понесе подигравки, че е твърде дебела, за да бъде част от конкурса.

Драма на мис Вселена: Кандидатки масово припадат на конкурса

Драма на мис Вселена: Кандидатки масово припадат на конкурса

Въпреки това тя спечели доста почитатели и голяма подкрепа сред някои от участничките, които застанаха на нейна страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар