Супер ефект: Наталия Гуркова разкри режима си на хранене!

Гласувайте за статията

Наталия Гуркова разкри как се храни, за да е винаги стройна!

Наталия Гуркова спазва зверски режим на хранене. Мис България 1998 година призна, че не хапва месце. От мръвките се отказала преди цели двадесет години.

Една от най-красивите българки спазва желязното правило. И изобщо не се изкушава от месото. В много редки случаи си позволява пържено.

Наталия Гуркова

Ето как се храни Наталия Гуркова, за да е с такава перфектна фигура

Но то не само че се случва твърде рядко, но и тя не нарушава режима си на хранене.

„Изградила съм си железни правила. И ги спазвам без колебание. Не само че не ям месо, но и не пуша. Както и не си позволявам да пия алкохол. Много време отделям на спортуването.

Защото почти цялото ми време е ангажирано с грижи по децата. Но когато сме заедно, обичам да си правим дълги разходки из парка”, разкрива хубавицата.

Наталия Гуркова има две деца. Джорджия и Кристиян са от брака й със сръбския бизнесмен Джордже Михалевич. Той е търговец на антики, злато и диаманти.

Бракът на миската и милионерът обаче от доста отдавна скърца. Според запознати двойката отдавна не живее под един покрив.

След покушението върху децата й, Наталия Гуркова се завърна в родината си. Тя отдавна иска развод от богаташа, но той не й го дава.

Наскоро Гуркова бе забелязана да обикаля и разглежда луксозни имоти в столицата. Тя имала намерение да купи палат, където да живее с децата си.

Джордже Михалевич все още е лудо влюбен в съпругата си. Когато си идвали преди в България, той й казвал да говори пред медиите, че нещата за тях са брилянтни.

И че са много стабилно семейство. Но наскоро се разбра, че между двойката не цари мир и любов. Заради което Гуркова иска да заживее отделно от съпруга си. Заедно с двете си деца. В собствен дом, отделно от Джордже Михалевич.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар