Ваня Джаферович в ступор: Виж какъв кошмар го застигна!

Гласувайте за статията

Ваня Джаферович полудя от това, което му се случва!

Ваня Джаферович се забърка в доста пикантен скандал. Футболната звезда стана обект на мераци от мъже с обратна ориентация.

Нежният и русокос футболист бил обект на атаки от простаци в социалната мрежа. Те непрекъснато атакували профила му във Фейсбук с доста пикантни въпроси.

Ваня Джаферович

Ваня Джаферович не иска да повярва какво му се случва

Мъжете искали да знаят прелюбопитни подробности от личното му пространство. Те го питали директно каква е прическата му долу. Както и дали още може да „вдига самолета”.

За доказателство Ваня Джаферович постави копие от факсимилето с чатовете до него. На него се вижда как мъжете с особена ориентация го атакуват непрекъснато . Веднага на стената му закипя от коментари.

Никой не остана равнодушен към това, което е „сполетяло” футболиста. Приятелите му коментират, че той също не оставал длъжен на мераклиите за интимни ласки с него.

Той съвестно отговарял на всяко едно предизвикателство и горещо запитване.

33-годишният сърбохърватин Ваня Джаферович е участник и победител в Сървайвър-Камбоджа. Бившият футболист е женен за участничката в Сървайвър-Панама Евгения Ангелова.

Красивата му съпруга е известна у нас с най-големия и естествен балкон. Евгения огря третия сезон на риалитито не само с играта си, но и с пищните си форми.

Които щедро излагаше на показ. След шоуто много редактори на мъжки списания проявиха интерес към нея. И тя не се дърпа дълго, а не се подвоуми да захвърли дрехи и задръжки пред обективите.

Веднага след като се появи на екран, Жени стана героиня в мокрите сънища на мъжете. Пищните форми не са единственото достойнство на съпругата на Ваня Джеферович.

Майката на двете му деца е известна сред почитателите на родното плуване. В дома си тя пази десетки медали, много от които златни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар