Джена клекна пред Канарите: Родителката на Наско Стоев я изяде с парцалите!

Гласувайте за статията

Джена нямаше какво друго да направи, освен да се примири!

Чалга дивата Джена прояви характер след сватбата си с Наско Стоев и новината, че е бременна. Въпреки многократните опити на съпруга й и роднините му да я откажат от сцената, тя продължи да пее.

Месеци, след като гръмна новината, че Джена е направила бенефиса си и си остава у дома, където ще пази дивана и леглото, тя отново тръгна по участия. В повечето случаи Атанас Стоев беше плътно до нея, но в крайна сметка това не се хареса на родителите му.

Джена

Джена се примири с решението на Наско Стоев и роднините му

От известно време насам певицата търпяла все по-настървените критики и конско на майката на мъжа си. Свекървата на Джена от кротка и сговорчива в началото, се превърнала в същински Цербер и непрекъснато ядяла черния дроб на снаха си.

„Не се издържаше. Джена беше подложена на непрестанен натиск, а и Наско Стоев в един момент застана на страната на родителите си. Не спираше да натяква на Джена, че трябва да зареже работата си ако иска да бъде добра майка. И тя го направи“, разкриват източници, близки до фамилията на Канарите.

Тази събота Джена наистина клекнала пред свекърите си и на сцената на пловдивски клуб обявила, че спира с пеенето. Поне, докато не се роди бебето и не мине годинка от раждането му.

Свидетели на случката обаче коментират, че лицето на Джена не било никак ведро и радостно, което дава да се разбере, че лично тя е смятала да пее едва ли не до последно.

При все, че вече е с голям корем обаче, а и клубовете са доста задимени – въпреки забраната за пушене, мнението на Канарите и Стоев е напълно правилно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар