Съдбата нанесе жесток удар на Мими Иванова

Съдбата нанесе жесток удар на Мими Иванова
1 (20%) 1 vote

Изгуби сестра си дни преди Коледа

Съдбата нанесе изключително жесток удар на певицата от близкото минало Мими Иванова.

Със сигурност тази Коледа бе най-тъжната в живота й. От обкръжението на Мими Иванова издават, че броени дни преди един от най-светлите християнски празници, певицата изгубила сестра си Иванка.
С погребението на кака си, легендарната певица направо осиротя.

Припомняме, че през 2011 година тя изгуби и другата си по-голяма сестра. Тогава трагедията се случи на другия светъл християнски празник – Великден.
„Таблоид“ посочва, че сестрата на Мими Иванова – Иванка, която напусна този свят няколко дни преди Коледа, била най-голямата. Тя била с 12 години по-възрастна от певицата.
Последните години от живота си Иванка прекарала в родния си град Хисар.

Мими Иванова

Певицата изгуби сестра си дни преди Коледа

Мими Иванова си спомня, че заедно със съпруга й Развигор Попов заминали за Хисар веднага, след като научили, че положението на Иванка е доста тревожно.
Със сълзи на очи певицата споделя, че сякаш с последни сили я е чакала, за да се видят за последно. А след това склопила очи… завинаги.

Истината е, че малко преди това музикалното семейство взело решението, че този път ще изкара коледните и новогодишните празници в компанията на роднини.
Съдбата обаче скроила други планове, които се оказали повече от жестоки.

Запознати издават, че Иванка сякаш едва дочакала да види Мими Иванова и си отишла от този свят. След като се успокоила, че е видяла Мими, тя заспала и повече не се събудила.
Отишла си в съня си.

Мими Иванова споделя, че е била много привързана към по-голямата си сестра. Заради голямата разлика в годините им, тя й била направо като майка. Грижила се за нея през цялото време. Сега тя се чувства истински осиротяла.
Със загубата на сестра си, сякаш изгубила майка си.

Освен това двете се сближили твърде много покрай друг трагичен случай в семейството. Преди години Иванка изгубила сина си. Тогава съпругът й признал за свое дете дъщерята на Мими – Ина.
Така детето израсло в Хисар и наричало Иванка „мамо“, а певицата просто Мими Иванова, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар