Бойко Борисов предизвика смут в Канал 3

Гласувайте за статията

Мнозина се запитаха дали нямаме още една първа дама

Премиерът в оставка Бойко Борисов предизвика смут в Канал 3.

Това се случи малко преди официалната церемония по приемането на почетния караул от новоизбрания президент Румен Радев на площад „Св. Александър Невски“.
Водещата не се сдържа и зададе на глас въпроса дали нямаме още една първа дама.

Тези й думи бяха провокирани от факта, че редом до премиера в оставка Бойко Борисов вървеше русокоса дама.
Тя го придружи до мястото за официални лица.

Отначало тази случка предизвика доста сериозен смут сред служителите на Канал 3. По-късно обаче гостите в студиото установиха, че всъщност става въпрос за добре познатата на всички журналистка Елена Йончева, която е част от екипа на петия президент – Румен Радев.
Това им даде повод да направят извода, че очевидно има приемственост.

Бойко Борисов

Мнозина се запитаха дали нямаме още една първа дама

Малко по-късно до премиера Бойко Борисов застана и Цецка Цачева, която изгуби надпреварата за президент на Република България.

Припомняме, че по-рано днес Бойко Борисов призна за грешките на втория си кабинет.
Като най-сериозната пробойна той посочи сектора на здравеопазването. Премиерът подчерта, че през 2017 година нещата стояли по съвсем различен начин.

Когато подготвяли концепцията за сектор здравеопазване, сред основните заболявания, предизвикващи смъртност били мозъчните съдови болести. Екипът от специалисти разгледал много подробно резултатите, които сочели, че именно те са и причина за инвалидизирането на голяма част от хората в активна възраст.

Именно поради тази причина било осигурено необходимото финансиране и днес страната ни разполага с модерни центрове с необходимата апаратура за лечението им.
Това уточнение бе направено в личния профил на премиера в оставка Бойко Борисов.

Другата грешка, която министър-председателят посочи, бе че само за тази година са дадени над 2.5 млрд. лв. на руските и американските централи. Борисов е категоричен, че ако тази сума бе останала в бюджета на страната, с нея е можело да бъдат свършени още много полезни неща, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар