Орлин Горанов и Кристина Димитрова в жесток скандал (Вижте какво ги раздели)

Гласувайте за статията

Орлин Горанов унижи жестоко Кристина Тодорова

Орлин Горанов и Кристина Димитрова са замразили отношенията си

Орлин Горанов и Кристина Димитрова са в жесток скандал. Популярните изпълнители, които се превърнаха в любимци на публиката със съвместните си хитове, не могат да се гледат. И надали някога ще излязат отново на една сцена заедно.

Двамата изпълнители, които огласят повече от 30 години най-големите родни и чужди сцени с хитовете си, от няколко месеца са замразили отношенията и не пеят заедно, съобщава retro.bg, позовавайки се на столичен вестник. За първи път от години те са в състояние на конфликт!

Орлин Горанов унижи Кристина Димитрова

Причината за раздялата била манията за величие на Горанов, който започнал да подценява Криси и дори да й натяква, че той е причината за пълните зали и хилядите фенове. Отгоре на всичкото Орлин се опиянявал от мисълта, че мощният му тембър е достоен за оперните сцени по света и е заслужил да извия глас в миланската „Ла скала” и кралската опера в Лондон „Ковънт Гардън”.

Сексапилната певица, която въпреки привидното си спокойствие крие огнен характер, не изтърпяла унижението, вбесила се на надменността на Орлин и се фръцнала обидена. Двамата имали по-остър сблъсък през септември, когато било и последното им съвместно участие. Затова напоследък славният някога дует се оправя поединично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар