Димитър Рачков направи сензационно разкритие за Зуека

0
Оценете този post

Димитър Рачков направи сензационно разкритие в ефира на Нова тв

Димитър Рачков направи сензационно разкритие за своя добър приятел и колега Зуека. Типично в свой стил любимият на Мария Игнатова се обърна към колегата си с въпроса в коя камера да гледа по време на интервю пред Лора Крумова.

След това обичаният комик заяви, че Зуека ще се жени. Той допълни, че е много щастлив от този факт и най-вече от това, че ще кумува на колегата си. Негова дама на сватбата ще бъде очарователната Мария Игнатова.

В момента амбициозната блондинка отмаря на Малдивите заедно с колежката си Алекс Раева. А през това време Димитър Рачков се труди неуморно.

От няколко години Зуека живее на семейни начала с режисьорката Анна Вичева, която го дари с наследник.

Екранният партньор на Димитър Рачков има и по-голяма дъщеря. Девина е плод на брака му с неговата първа съпруга Нина Димитрова.

Според слуховете любовта му с Анна Вичева е причината той да сложи край на брака си с майката на Девина. Откакто е с по-младата режисьорка, Зуека е друг човек, коментират приятелите му.

Той се е променил до неузнаваемост. Заради Анна е променил дори хобито си. И от човек, който никога не е стъпвал на ски пистата, се превърнал в заклет скиор.

Двамата с Анна отскачат почти всяка вечер до пистите на Боровец, за да им се насладят в момент, в който там няма навалица.

Димитър Рачков разкри, че ще кумува на Зуека
Димитър Рачков разкри, че ще кумува на Зуека

Пред колегите си Зуека се хвали, че който не обича планината, не знае какво е да живее.

Мария Игнатова и Димитър Рачков са категорични, че има по-добри начини за прекарване на свободното време. Двамата категорично отказват да придружат бъдещите младоженци до ски пистите.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.