Вера Лион сензационно: Сватба за Путин и много човешки жертви през 2017! (Вижте смразяващата й прогноза)

0

Ясновидката Вера Лион направи смразяваща прогноза за 2017-а година

Ясновидката Вера Лион, известна още като казахстанската Ванга, направи смразяваща прогноза за 2017-а година. Пред „Комсомолская правда“ тя разкри какво очаква човечеството през тази година.

Според нея земята е нажежена до краен предел и това ще стане причината за множеството бедствия и човешки жертви. Гадателката заяви, че ще продължи топенето на ледниците. А заедно с това ще се повиши нивото на Световния океан. Друг негативен ефект от топенето на ледниците ще бъде и появата на неизвестни на медицината вируси.

За текущата година, Вера Лион каза, че тя ще бъде окъпана в кръв. Очакват се много човешки жертви. Ясновидката допълни, че от лицето на земята ще бъдат заличени цели държави.

Като причина за гибелта им тя посочва изригването на вулкани. Вера Лион допълни, че не става въпрос само за Етна и Йелолстоун. Тя поясни, че жертвите под пепелта ще бъдат хиляди.

Гадателката е категорична, че и през тази година ще има много жертви на самолетни катастрофи. Тя вижда и създаването на нова коалиция, в която ще участва Русия.

Отношенията на Европа със САЩ ще се влошат, категорична е казахстанската Ванга. Тя вижда още и обединение между Путин и Тръмп, което ще промени света.

Тя е категорична още и в твърдението си, че икономическата криза ще бъде овладяна. За Русия тя каза, че ще има растеж на БВП.

Ясновидката Вера Лион направи смразяваща прогноза за 2017-а година
Ясновидката Вера Лион направи смразяваща прогноза за 2017-а година

За президента Путин, Вера Лион вещае промяна в личен живот. Тя заяви, че той ще сключи брак с руса жена. Но през 2017-а година ще има и проблеми със здравето. Вера Лион не изключва и референдум в Русия.

Тя предсказа още, че през тази година ще умре Горбачов. Обивненията от Джулиан Асанж ще бъдат свалени.

Кризата в Украйна ще продължи, а Русия ще увеличи територията си, пише БЛИЦ, позовавайки се на руското издание.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.