Росен Петров зарязва ергенлъка (Вижте кога ще е сватбата)

Росен Петров и Карина
0

Росен Петров вдига сватба, ще узакони връзката си с Карина

Росен Петров скъса с ергенлъка. Ексдепутатът решил да се врече във вярност на гаджето си Карина. Влюбените щели да се вземат през идващото лято.

Шуменската хубавица и Петров вече три години имат щастлива връзка. Затова решили да се венчаят през топлия сезон. Дори избрали дестинацията. Сватбата щяла да е по нашенското Черноморие.

Гологлавия водещ сериозно се замислил за наследници. Годинките си минават  и май вече му е време да си направи деца. След като преди шест месеца Роско й подари годежен пръстен сега е дошло време да осъществи предложението си за брак.

Петров споделял, че е много щастлив с изгората си. За нейното сърце от години се надпреварват  най-различни знатни господа. Като изкусителна красавица Карина още от ученическата  скамейка била задиряна от съученици и от по-големи господа. Тя била в класа най-свалянта мацка, спомнят си нейните дружки със завист.

Някои още помнят как преди години в неравноправна надпревара за вниманието на хубавата шуменска девойка се изправили един срещу друг съученикът й Камен и доста по-възрастен бизнесмен. Който бил шеф на застрахователна групировка, предават от електронното издание bgdnes.bg.

Росен Петров с усмивка признава, че на нейната възраст бил голям задръстеняк. По онова време през 1990 година когато е родена любимата му търчал по драгоманските балкани. Нарамил автомат „Калашник”.

Отракал се по-късно когато влязъл в шоуто „Ку-ку” и след това като сценарист на Слави.  „Карина е много интересна жена”, признава ексдепутатът. „В един момент е много сериозна, в друг е забавна”.

Влюбените вече чертаят планове за сватбата. Запознали родителите си. Които одобрили връзката им и дали благословията си.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.