Екшън в ефира на Нова тв: Лиляна Павлова скочи на Ани Цолова и Виктор Николаев

Екшън в ефира на Нова тв: Лиляна Павлова скочи на Ани Цолова и Виктор Николаев
4 (80%) 2 votes

Министърката в оставка Лиляна Павлова скочи на тв водещите на сутрешния блок по Нова тв – Ани Цолова и Виктор Николаев

Луд екшън с участието на Лилияна Павлова се разигра преди минути в ефира на Нова тв. Министърката в оставка беше гост в предването на Ани Цолова и Виктор Николаев.

Лиляна Павлова не се сдържа и коментира остро запитванията на водещите за състоянието на пътната настилка в страната.

Министърката заяви, че е напълно нормално при тези климатични условия и при постоянния трафик на тежкотоварни автомобили състоянието на пътищата в страната да е такова.

Тя посочи, че това важи най-вече за пътищата, в които ремонтът е бил правен на парче – не са били ремонтирани целите участъци, а само части от тях.

Министърката в оставка заяви, че коренна различна е ситуацията при пътищата, където се прави пълна рехабилитация. Тя поясни, че в момента всички запълвания на дупките по пътищата се правят със студена асфалтова смес и те са временни. През лятото ще бъдат направени такива с топла асфалтова смес, които ще решат проблема.

Лиляна Павлова коментира и друга актуална тема – санирането със средства от европрограми. Министърката допълни, че тя живее в тухлен блок, който няма нужда от саниране.

Тя коментира и репортажа по темата, направен от Нова тв, като допълни че въпреки професионалната работа, политическият привкус, който лъха от него, не остава незабелязан.

Лиляна Павлова скастри Ани Цолова и Виктор Николаев и заяви, че тя трябва да отразяват обективно ситуацията. Отличничката в кабинета на ГЕРБ допълни, че в основата на всичко това стои една грозна война, започната от БСП.

Лиляна Павлова скастри Ани и Виктор

Лиляна Павлова скастри Ани и Виктор

Тя заяви още, че по време на управлението на червените не е построено нищо. За разлика от управлението на ГЕРБ.

Лиляна Павлова допълни, че по време на управлението на Борисов може да е имало проблеми, но има и резултат, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар