Потрес: Джино Бианкалана остана без стотинка, пръсна всичко!

Потрес: Джино Бианкалана остана без стотинка, пръсна всичко!
5 (100%) 1 vote

Джино останал без стотинка, пръснал всичките си пари по новата и по живот!

Джино Бианкалана нямал вече нито стотинка. Баровецът, който спечели един от сезоните на ВИП Брадър, профукал хонорара си. Той се справил със стоте си бона по-малко от година.

Бившият на поп фолк дивата Джена нямал вече и стотинка. Емигрантът от САЩ пристигна в България, за да участва в скандалджийското шоу.

Джино Бианкалана

Джино Бианкалана пръсна всичките си пари

Той се превърна в любимец на публиката. И спечели огромния хонорар за три месеца престой в къщата на Големия брат. Но вместо да ги вложи в къща или модерна кола, той ги профукал. По нощни заведения и по леки жени.

В момента Джино Бианкалана нямал настрана нито един лев от наградата. Той обаче имал спомени и не съжалявал за това, което направил.

След като излезе от Къщата на Големия брат шампионът остана в родината. Но след като получи много критики заради поведението си, той замина отново зад граница.

Там пак претърпя катастрофа с мотор и бе на косъм да загуби живота си. Но след серия животоспасяващи операции и лечение, както и рехабилитация, Джино отново е на крака.

Въпреки че бе първоначално на количка и после се предвижваше с патерица, той не се отказва. Още тогава Бианкалана сподели, че ще си купи отново мотор.

Защото никой и нищо няма да го откаже от страстта му да се вози на това превозно средство.

Дори се заговори, че вече е забравил Джена и си е намерил готино гадже. Дори имаше намерение да идва на гости в родината си.

Но това се показа поредният слух. А сега стана ясно, че победителят от ВИП Брадър дори бил профукал целия си хонорар до стотинка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар