Не е за вярване: Виж с кого си ляга Дарина Павлова!

Не е за вярване: Виж с кого си ляга Дарина Павлова!
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова не се спря, ето кой топли леглото й сега!

Дарина Павлова върти любов с тъмнокож младеж. Мултимилионерката не миряса, след като се раздели с гаджето си Джулио.

Италианският актьор я заряза заради по-младо гадже. Дарина Павлова бе лудо влюбена в него, но вече си е намерила ново гадже.

Дарина Павлова

Дарина Павлова сменя мъжете си бясно

Тя е вкарала в леглото си млад манекен. Във вените на 30-годишния Уейн тече кръвта на родата му от Барбадос. Той ралботи в Рим като модел.

Младежът има за работодатели „Дол„че и Габана”, „Версаче” и други. Отдавна е известна страстта на вдови;цата на Илия Павлов към младите мъже.

Малко хора знаят, че богаташката си пада по тъмнокожи мачовци. Според слуховете тя вече е била в леглото на тъмнокожото страшилище Майк Тайсън.

Бизнес дамата и бившият боксьор са били известно време заедно, гласи упоритата клюка.

Дарина Павлова и настоящото й гадже се запознали на светски прием. Чаровницата с лекота успяла да омае главата на младия мъж.

Той бил запленен от маниерите и богатството й и решил да не си изпуска шанса. Тя също го нарочила и много скоро след запознанството двамата омачкали чаршафите.

Това се случило в луксозното й имение, което се намирало в полите на италианската столица.

Въпреки че много хора й завиждат, мадам мулти изживява своите нещастни любови.

Клаката я сдвързваше за любовница на италианския екс премиер Силвио Берлускони.

После тя се влюби безпаметно в красивия актьор с поглед на момче Джулио Берути. Синеокият красавец бе с цели двадесет години по-млад от нея.

Доскоро той също парадираше с пламенните си чувства към нея. След като кариерата му на актьор бавно, но сигурно набра инерция той би шута на богатата си любовница.

Верояттно той вече не се нуждаеше от финансовите и възможности и меценатски способности на Дарина Павлова. Преди да легне с нея, той премина през креватите на други две красавици.

Първата му любовница бе колежката му Ана Сафрончик. Първоначално криеха връзката си. След това се посвети на красивата Мариана ди Мартино.

Двамата демонстрираха любовта си и дори се заговори за брак. В един момент той се раздели изненадващо с нея. И започна да демонстрира силни любовни чувства с богаташката Дарина Павлова.

Италианските медии го обвиниха, че гони парите и славата на по-възрастната от него любовница. След това актьорът често споделяше, че е бил само един-единствен път.

И то не в италианка, но разстоянието ги е разделило. Не се знае дали не е говорил това за Дарина Павлова. Но тя живее повече в Италия, отколкото в американското си имение.

И по всякакъв начин се опита да задържи любовта и ласките на своя по-млад интимен приятел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар