Бомба: Деси Цонева отмени сватбата с Георги Джамов! (още подробности)

Гласувайте за статията

Деси Цонева и Георги Джамов няма да се венчаят така, както бяха решили!

Щерката на Митко Цонев – Деси Цонева смая всички като най-неочаквано отложи сватбата с мъжа на живота си Георги Джамов. Само преди дни експанзивната брюнетка беше на върха на щастието си и нямаше търпение да се види булка до любимия.

Днес решението й учуди всички, а големият въпрос беше каква е причината и дали във връзката на двамата не е настъпил разрив. Оказа се, че Деси Цонева и половинката й са все така заедно и влюбени. Но тя отменила сватбата след скандал с майка си Мариана.

Деси Цонева

Деси Цонева се принуди да отложи сватбата си с Георги Джамов

Припомняме, че Мариана беше твърдо против тази венчавка още от самото начало. Тя не давала и да се издума, че дъщеря й ще се омъжва толкова скоро след гибелта на Митко Цонев.

„Мариана беше убедена, че е вярно поверието да не се жениш година след подобна трагедия в семейството. В противен случай щяло да се случи ново нещастие. Деси изобщо не вярва в такива бабини деветини и не даваше да се издума. Скоро обаче двете имаха наистина нечуван скандал и в крайна сметка тя склони да изчака“, разкриват близки до обкръжението й източници.

Самият Георги Джамов приел решението на Деси Цонева със завидно спокойствие и разбиране. Нещо повече – той дори се явил защитник на родителката й и се опитвал да накара Деси да погледне от нейна гледна точка.

„Георги се оказа свестен мъж и май наистина обича Деси. В момента се е заел да направи всичко, за да помири майка и дъщеря, както и да накара Мариана да го хареса и да му повярва. Надяваме се, че ще успее и с Десито ще се оженят, макар и през есента“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар