Обрат: Разкриха тайната на Наталия Гуркова и Джордже Михалевич! (истината потресе мнозина)

Наталия Гуркова си търси апартамент в столицата, за да избяга от мъжа си Джордже Михалевич
0

Наталия Гуркова и Джордже Михалевич не са семейство от доста време!

Бившата Мис България Наталия Гуркова и мулти милионерът Джордже Михалевич са заблуждавали всички, при това доста време. Двамата не са семейство повече от година, а красавицата живее отделно от сърбина.

Тайната за измамния им „стабилен“ брак лъсна преди около седмица, когато Наталия Гуркова бе забелязана да обикаля из столицата и да прави оглед на няколко просторни и ултра скъпи жилища.

Наталия Гуркова
Наталия Гуркова си търси апартамент в столицата, за да избяга от мъжа си Джордже Михалевич

Оказа се, че тя търси да закупи апартамент за самата себе си и децата си, в който да живее далеч от Джордже Михалевич. Наталия в момента живее в Павлово, но близки до нея източници разкриха, че смятала да закупи истински палат.

Джордже Михалевич, който е търговец на злато, диаманти и антики, плени сърцето на родната хубавица преди много години. След това обаче се оказа, че характерите на Наталия Гуркова и съпруга й не са се напаснали, както се очаквало. А пререканията им валяли едно след друго.

„Нати разбра, че парите не могат да ти дадат щастие. Тя отдавна иска да се отърве от този брак, но Джордже я заставяше да си мълчи. Затова и винаги, когато бяха в България и пред медиите, двамата го играеха щастлива и сплотена двойка. Истината обаче беше друга“, разказват източниците.

Не е ясно обаче доколко Наталия ще успее да се отдалечи от Михалевич, тъй като той все още бил обсебен от нея. Милионерът веднъж вдигал скандали и дори обиждал съпругата си, а друг път падал на колене и я молел да се върне обратно при него.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.