Шокиращ скандал: Ето защо Ирина Костадинова напусна бясна Би Ти Ви в петък! (истината взриви медията)

Гласувайте за статията

Ирина Костадинова беше един от най-ерудираните журналисти!

Водещата на новините в обедната емисия на Би Ти Ви Ирина Костадинова внезапно напусна работа и се раздели с медията миналия петък. В новината се каза само, че си е тръгнала сама, а мястото й ще заеме нейната колежка Биляна Гавазова.

Е да, но крушката и този път си има опашка. Оказа се, че Ирина Костадинова не си е тръгнала просто ей така – заради по-добра работа или кой знае какво друго. Тя е напуснала след чутовен скандал с Венелин Петков.

Ирина Костадинова

Ирина Костадинова напусна бясна Би Ти Ви

Шефът на новините, който съвсем скоро също ще бъде сменен, от дълго време насам вгорчавал живота на Ирина Костадинова. След толкова години безупречно представяне в ефир и повече от професионално изпълнение на всичките си задължения, тя все била пренебрегвана.

„Ирина искаше да чете не само обедните новини, но и да й бъде позволено да се явява във вечерните емисии. Не искаше да заема ничие място, просто да има някаква справедливост и водещите да се сменят, да се заместват и така нататък. Редно и нормално е във всички телевизии, но не и в Би Ти Ви. Венелин Петков не спря да й натяква за това и онова, постоянно я режеше и тя не издържа“, коментират източници от кухнята на медията.

Противно на очакванията, Биляна Гавазова нямала нищо общо с напускането на колежката си. Тя не й е извъртяла кофти номер, както се опитваха да подшушнат злите езици.

Но като видяла, че Ирина Костадинова наистина напуска, Биляна моментално изприпкала при шефовете, за да измоли мястото й. Тя не била доволна от настоящата си и единствена рубрика „Чети етикета“ в сутрешния блок и затова направила пътека до ръководството, за да се внедри в новинарската емисия като водеща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар