Истината за напускането на Ирина Костадинова излезе наяве

Истината за напускането на Ирина Костадинова излезе наяве
4.67 (93.33%) 3 votes

Истината за оттеглянето на Ирина Костадинова излезе наяве

Както вече стана ясно, Ирина Костадинова не е част от екипа на бТВ. Новинарката, която е един от най-добрите професионалисти си тръгна от частната медия. Оказа се, че раздялата с бившите й работодатели не преминала по възможно най-възпитания начин.

Опитната журналистка напусна със скандал медията, от чийто екип е част няколко години. Качествата на Ирина Костадинова така и не бяха оценени по достойнство. Тя не само, че не получи желаното повишение. Вместо това тя била обект на постоянни критики от страна на ръководството.

И най-вече от страна на Венелин Петков, който постоянно я критикувал. На Ирина Костадинова й дошло до гуша от постоянните изблици на шефа й и от несправедливото му отношение към нея. Именно Венелин Петков е в основата на напускането на Ирина Костадинова.

Светлокосата тв водеща си тръгнала от бТВ след грандиозен скандал. Въпреки, че дните на Венелин Петков в частната медия също са преброени, Ирина Костадинова не успяла да дочака оттеглянето му.

Както вече стана ясно, на мястото на опитната новинарка ще бъде назначена Биляна Гавазова. Екранната половинка на Антон Хекимян е готова на всичко, за да възроди кариера си. След завръщането си от отпуска по майчинство, амбициозната журналистка беше посрещната от неприятна изненада.

Ръководството на частната медия й повери незначителната рубрика „Чети етикета“. Паралелно с работата си в новинарския блок младата майка ще продължи да се изявява и в сутрешното предаване.

Ирина Костадинова напуснала бТВ със скандал

Ирина Костадинова напуснала бТВ със скандал

До последно тя се надяваше, че ще си върне мястото до Антон Хекимян. За да се докаже на ръководството тя дори изяви желание да направи репортаж за една от най-актуалните теми – драмата в Хитрино.

Биляна Гавазова е на седмото небе от щастие от смяната на поста, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар