Излезе наяве още едно сензационно пророчество на Слава Севрюкова

Излезе наяве още едно сензационно пророчество на Слава Севрюкова
5 (100%) 1 vote

Още едно от сензационните пророчества на Слава Севрюкова излезе наяве

Още едно от сензационните пророчества на великата Слава Севрюкова видя бял свят. Пред един от учениците си доцент Лозенски тя разкрила, че страната ни ще остане на страна от страшните събития, които очакват света.

Във връзка с това, тя оставила и един завет за българите в чужбина. Според нея е добре всички наши сънародници, които живеят далече от родината да се приберат на родна земя най-късно до 2025 година, за да се спасят.

Тогава ще се случи нещо страшно. Ще се разрази невиждана война. Но освен нея ще има и разрушителни природни бедствия и катаклизми.

Пророчеството на Слава Севрюкова гласи, че там където е имало земя, вече няма да остане земя. Ще се спасят само високите места. А в това число и България, която има протекция от висшите сили.

Предсказанието на великата Слава Севрюкова гласи още, че страната ни ще даде много на света. У нас ще се родят не само лидери и обединители на духовността, но и такива, които ще имат същата роля и в политиката.

От казаното от нея става ясно, че 20 правителства ще управляват страната ни, докато тя започне да влиза в правия път. До тогава ще се сменят много управници. Но всички те ще крадат и няма да направят нищо добро за страната ни.

Още едно от сензационните пророчества на Слава Севрюкова излезе наяве

Още едно от сензационните пророчества на Слава Севрюкова излезе наяве

Най-впечатляващо е пророчеството на Слава Севрюкова за дете, родено през 1981 година. Според нея то ще бъде спасителя на България. По всяка вероятност това дете ще е от женски пол, гласи пророчеството на ясновидката.

Предсказанието й за жена президент, съвпада с пророчествата на Ванга и известната руска ясновидка Тамара Глоба. И двете са направи пророчества, според които жена ще изведе страната ни от бездната и ще я поведе напред, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар