Какво се случва с наследниците на Тодор Живков днес?

Гласувайте за статията

Тодор Живков осиновява внучката си Евгения след смъртта на дъщеря си Людмила

Какво се случва с наследниците на Тодор Живков днес? Безспорно най-много се шуми покрай имената на внуците му – Евгения Живкова и Тодор Славков. И докато първата изгради успешна кариера като моден дизайнер, то Малък Тошко се прочу повече с пиянските си изцепки.

Не само Жени Живкова обаче реши да се занимава с мода. Двете й пораснали дъщери – Андреа и Людмила, също са се насочили към бранша.

Най-малката правнучка на Тато – Катерина, която е единствената щерка на Тодор Славков, е само на 10 г.

Какво се случва с наследниците на Тодор Живков днес?

Към модата се е ориентирала и Елизабет – дъщеря на Владимир Живков. Брат й Тодор от ранните си детски години живее в Америка. Идва си поне веднъж годишно в България и също се вижда с братовчедките си.

Последното голямо събиране на наследниците е миналата година в Правец за 100-годишнината от рождението на Тодор Живков. Тогава се събират всички и прекарват няколко дни заедно.

Най-популярна от внуците на Тодор Живков е дъщерята на Людмила и Любомир Стойчев – Евгения. Още като ученичка и студентка Жени кара бял мерцедес – рядкост за София по онова време. Живее в кокетна нискоетажна къща с ограда на улица „Сан Стефано“ срещу Докторската градина. Брат й Владимир кара спортно БВМ и други коли, като успява да потроши някои от тях в катастрофи. Тогава се носят легенди за неговите пиянски изпълнения.

Неговият син вади парите си от покер. Владко вече е редови пенсионер, отрича слуховете, че си е палил цигарата с банкнота от 20 лева, предават от Retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар