Ива Лукарска сбъдна детската си мечта (Министершата ще покорява Холивуд)

Гласувайте за статията

Ива Лукарска ще става холивудска актриса, министершата ще учи актьорско майсторство

Приеха Ива Лукарска във филмовата академия в Ню Йорк. Булката на министър Лукарски заминава зад Океана. Където ще учи актьорската професия и ще покорява Холивуд.

Половинката на Божидар Лукарски е на път да сбъдне детската си мечта. Прясната булка през февруари ще кара едномесечен курс в престижното школо.

Докато лидерът на СДС  се възстановява след операция от скъсан менискус  съпругата му ще е в САЩ. Въпреки, че обучението било непосилно за джоба на българите Ива се уредила да кара курса на приемлива цена. Щяло да й струва за четирите седмици само 4 хилядарки в зелено.

Лукарска щяла да пести и  пари за хотел. Тъй като ще отседне при свои приятели. А още повече, че в Ню Йорк се подвизава и майка й. Тъщата на министъра в оставка е една от най-известните хореографки в Голямата ябълка. Преподава танцово изкуство от дълго време в Щатите.

Въпреки, че майка й на Ива  Лукарска има дебели връзки в артистичните среди дъщерята нямала намерение да ги ползва. Искала сама да се изяви и да реализира старата си мечта. Като завърши успешно профила по актьорско майсторство за филмови програми, предават от новинарската агенция  pik.bg.

Министершата не мислела дълго да се бави в страната на неограничените възможности. Въпреки факта, че там е родителката й и много от приятелите. Красивата министерска съпруга нямало дълго да оставя сам Божидар Лукарски. Все пак още се водят младоженци. А пък и моментът не бил подходящ. Тя искала да е плътно до него защото партийния лидер има намерение на следващите избори да изведе СДС много по-напред.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар