Годежът на Хари с Меган Маркъл пред провал (Кралица Елизабет не е съгласна)

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет отряза Хари за Меган Маркъл заради семейството й

Семейството на Меган Маркъл е определено за „крайно неподходящо“ за британския кралски двор. И въпреки че принц Хари вече е шести в линията за наследяване на трона, кралица Елизабет счита избора му за неуместен.

Неочаквано младия принц се сблъска с отпор от страна на баба си, поради факта, че семейството на любимата му е твърде скандално. Опитът на брата на актрисата да убие приятелката си, никак не помага за чистия й имидж.

Както се оказва новите кралски „роднини“ са пъстра смесица от агресори, мошеници и хулигани. Брат й Том е редовен гост на полицията, тъй като редовно го засичат пиян зад волана. Той е известен и с хулиганските си прояви, агресивни изблици и други подобни. А най-лошото е, че се оказа обвинен и в опит за убийство, след като насочи оръжие срещу приятелката си.

По-голямата сестра на Меган — Саманта е в инвалидна количка след инцидент. Двете явно не са в най-приятелски отношения, тъй като тя я нарече в първото си интервю „социален катерач“. След това написа в Туитър, че не е срамно семействата да имат роднини в инвалидни колички. Но тя се срамува, че сестра й я е крие, защото има проблеми.

По-късно Саманта се извини за думите си.

Бащата на актрисата пък е черната овца в семейството, защото е затънал до гуша в заеми, докато накрая е бил принуден да обяви фалит. Така фамилията е изпаднала в тежко състояние, а примерът му е следван и от дъщеря му Саманта.

Единствената, която стои встрани от целия скандал е първата мащеха на Меган — Рослин. Екссъпругата на Том Маркъл открито заяви, че Меган е много свястно момиче, но семейството й не струва. „Том е пропаднал пияница, който надмина даже и баща си. А Саманта? Срамувам се от нея.

Семейството на Меган Маркъл на път да я провали за брака с Хари

Семейството на Меган Маркъл на път да я провали за брака с Хари

Тя винаги е искала само пари от нея. В началото се опита да я раздели с Хари, а когато не успя, смени тактиката, за да е под прожекторите. Дано двамата да са щастливи, но Меган е по-добре да държи далеч семейството си от неговото“, допълва тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар