Вижте защо Джена отказва да излезе в майчинство

Гласувайте за статията

Джена промени плановете си за излизане в майчинство

Преди два месеца Джена заяви, че излиза в отпуск по майчинство. Изпълнителката дори се сбогува официално с феновете си. Първоначално плановете й бяха да излезе в майчинство още в петия месец на бременността си. Но след това тя изведнъж се отказа от това свое намерение.

Бременната пайнерка трябваше да слезе от сцената още през месец ноември, както и самата тя обяви по-рано. Но вместо това тя пое няколко ангажимента за празниците. От тогава Джена буквално няма спирачки. Всяка вечер е на участие. Плътно да нея е съпругът и новото й семейство.

Изпълнителката ходи на участия и с оркестър „Канарите“. Фактът, че всичките й близки са до нея, когато работи, я кара да се чувства спокойна. Това е причината Джена да е все още на сцената.

Но водещият й мотив е друг. Оказа се, че тя е много амбициозна, въпреки че не винаги се показва като такава. Джена не може да си представи, че ще стои вкъщи и няма да ходи на участия.

Тя е категорична, че ако си позволи по-дълго отсъствие от сцената, феновете й ще я забравят. Изпълнителката е решил да продължи с участията буквално до термина си. И ако зависи от нея, тя е готова да се върне на работа още първия ден, в който се чувства добре след раждането, пише Хот арена.

Джена промени плановете си за излизане в майчинство

Джена промени плановете си за излизане в майчинство

Джена винаги дава колежката си Кали за пример, когато някой я попита до кога ще остане на сцената. За разлика от нея, на госпожа Стоева не се налага да работи до последно заради парите. Но Джена е категорична, че постъпката на Кали е достойна за уважение.

Откакто снагата на „Канарите“ разкри, че е бременна интересът към нея се е увеличил, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар