Тежък удар за Борислав Комсийски (Вижте какво каза Надя за него)

Гласувайте за статията

Борислав Комсийски получи тежък удар под кръста

Милионерът Борислав Комсийски получи тежък под кръста. По време на престоя му в Къщата на ВИП Брадър от камерите не останаха скрити симпатиите му към Надя от „Елит“.

Въпреки, че богатият наследник влезе в шоуто с надеждата да затопли отношенията си с Емануела, той излезе от там с нова тръпка.

След края на формата Боби потърсил красивата Надя. Започнал да й звъни и да я кани на вечеря. Непрекъснато я ухажвал.

Като истински кавалер бизнесменът постоянно изненадвал любимата си с романтични жестове. Очевидно Надя не е устояла на чара му и се е предала.

И докато той гледал на нея като на жената, с която иска да създаде семейство, тя го приемала като мъж, с който се забавлява.

Това стана ясно от думите на красавицата, изречени в ефира на Нова тв.

Зрителите на предаването останаха изненадани от факта, че Борислав Комсийски има коренно различно виждане за отношенията си с брадърката, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

От видео материала с Борислав Комсийски става ясно, че намеренията му към Надя са сериозни. Богаташът призна, че двамата имат връзка и отношенията им са по-специални.

За изненада на всички Надя се обърна към фенките му и заяви, че те могат да бъдат спокойни, тъй като връзката й с него не е сериозна. От казаното от нея стана ясно, че тя не приема бизнесмена на сериозно.

Борислава Комсийски получи тежък удар под кръста

Борислава Комсийски получи тежък удар под кръста

Бившата тв водеща допълни, че тя никога не коментира личния си живот в ефир и този път няма да наруши принципа си.

Приближени до нея коментират, че тя не желае да се обвърже с Борислав, тъй като все още тъгува за покойния си годеник, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар