Нова рокада в бТВ: Биляна Гавазова сияе от щастие

Нова рокада в бТВ: Биляна Гавазова сияе от щастие
5 (100%) 1 vote

Поредната рокада в бТВ ще стане факт след няколко дни, Биляна Гавазова сияе от щастие

Биляна Гавазова е на седмото небе от щастие след поредната рокада в бТВ. Смяната на ръководството в частната медия се оказа съпроводена от няколко рокади.

След като Павел Станчев изненадващо беше отстранен от поста, се заговори, че първият, който ще си тръгне след него е Венелин Петков.

Според слуховете, новият шеф на частната медия иска да се отърве от него, тъй като той е сринал имиджа на телевизията.

Биляна Гавазова също се оказа недоволна от старата управа на телевизионния канал. След като се върна на работа след отпуска по майчинство, тя остана неприятно изненадана. Оказа се, че вече не е водеща на сутрешния блок. И за да не остане с пръст в уста, ръководството й повери незначителната рубрика „Чети етикета“.

Според мълвата именно приятелството на Антон Хекимян с Венелин Петков е причината за това. От самото начало Петков симпатизира на колегата си. Той бих възхитен не само от амибицията и желанието за работа на Хекимян. Оказа се, че двамата са родом от Стара Загора и това е причината арменцът да се хареса от самото начало на взискателния Петков.

И от тях тяхната дружба потърпевша се оказа Биляна Гавазова, която загуби желаната работа.

След смяната на ръководството амбициозната журналистка се надявала, че бъде оценена от новият си шеф. Тя вече е получила предложение да води сутрешната и обедната новинарска емисия.

Биляна Гавазова става водеща на новините

Биляна Гавазова става водеща на новините

Зеленооката красавица ще се редува с колегата си Денислав Борисов. В първия ден на идната седмица зрителите на бТВ ще видят Биляна Гавазова в новото й амплоа.

Паралелно с работата си в новинарския блок тя ще продължи и с ангажимента си към сутрешния блок. Рубриката й „Чети етикета“ няма да бъде свалена от ефир, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар