Ирина Костадинова аут от бТВ! (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Ирина Костадинова е едно от емблематичните лица на бТВ

Ирина Костадинова е аут от бТВ, все още няма обяснение за причината

Ирина Костадинова е аут от бТВ! Едно от най-емблематичните за медията лица вече не е част от телевизията, като причините за раздялата все още не са известни.

Освен, че е дългогодишната водеща на обедните новини, Ирина Костадинова е и международен редактор в медията. Популярната новинарка е в телевизията почти от нейното създаване. И бе едно от емблематичните лица в ефира.

Причините за напускането на Костадинова не са известни, но от медията й пожелаха успех в бъдещите начинания, пише Hotarena.net.

Ирина Костадинова

Те допълват, че новинарката е професионалист, който през всички години има огромен принос за успехите и развитието на един от най-предпочитаните тв канали у нас.

Вече се обсъждат и потенциалните заместници на водещата, които да поемат щафетата с обедната емисия новини. Вероятно Ирина ще бъде заменена от Биляна Гавазова и Денислав Борисов, които са се сред най-свежите попълнения в нюзрума. И също така сред най-надеждните.

Освен това Биляна се радва на сериозна популярност и сред зрителите, а от бТВ се надяват, че с нея като водеща ще привлекат повече хора пред екрана за обедната емисия новини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар