Шок рокада в bTV: Топ водеща напусна, друга седна на мястото й! (ето кои са дамите + още подробности)

Гласувайте за статията

Тази промяна в Би Ти Ви учуди всички, никой не очакваше това!

Служителите на Би Ти Ви са в шок от неочакваните промени на работното им място. След смяната на директора Павел Станчев, в медията стават рокади една след друга. Първото, което се чу бе, че столът на Венелин Петков като шеф на новините сериозно се клати.

Преди още той да бъде отстранен от мястото и да го отстъпи на друг, една от топ водещите на новините излетя от медията. Става дума за дългогодишната служителка на Би Ти Ви Ирина Костадинова, която напусна преди дни.

Би Ти Ви

Внезапни и шокиращи рокади тресат Би Ти Ви тези дни

„Много от колегите й не само не знаеха, че това ще се случи, но разбраха при свършен факт и са потресени. Никой не е наясно какво точно е станало и защо Ирина вече не е тук. Дали тя сама е решила да си тръгне, или новите шефове са я принудили. Не знаем. Но промените са меко казано шокиращи“, коментират източници от кухнята на медията.

Това обаче далеч не е всичко. Оказа се, че на мястото на Ирина Костадинова ще застане не кой да е, а самата Биляна Гавазова. Същата, която партнираше на Антон Хекимян в сутрешния блок на медията.

И която беше натирена от него да води кратка и не особено рейтингова рубрика, след като си върна от полагаемия й се отпуск по майчинство. Информатори от Би Ти Ви разказаха, че на арменеца му се усладило да води сам и да се смята за човекът – телевизия.

А приятелят му Венелин Петков веднага откликнал на молбата да пратят Биляна Гавазова в девета глуха. „Е да, ама не. Билянчето не само се завръща, но и ще вземе мястото на Ирина Костадинова. Кой знае с кого от главнокомандващите си е гукала, но ето, че си взе своето. Машалла!“, шушукат източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар