Борислав Комсийски е на път да вземе важно решение

Гласувайте за статията

Борислав Комсийски е на път да вземе решение, което ще преобърне целия му живот

Брадърът Борислав Комсийски е на път да вземе важно решение. Богаташът се носи на крилете на любовта и си пожелава връзката му да премине на следващо ниво.

Той влезе във  „ВИП Брадър“ заради Емануела и макар, че двамата не излязоха от там като двойка, богаташкият наследник откри любовта в шоуто. Въпреки, че през цялото време показваше симпатиите си към фолкаджийката, оказа се, че той е бил привлечен от чара на още една дама във формата.

След края на шоуто той се свързал с Надя от „Елит“ и я поканил на вечеря. Брюнетката, която все още изживява драматичната загуба на годеника си, приела поканата.

Двамата започнали да излизат и постепенно отношенията им се задълбочили. Милионерът е много щастлив с новата си изгора.

Пред приятелите си той коментира, че в нея е открил точно това, което винаги е търсил. Борислав Комсийски не веднъж е споделял, че е готов да създаде семейство, но не открива подходящата жена.

Надя също е много щастлива с него. И въпреки, че двамата са заедно отскоро, красавицата възлага големи надежди на връзката им.

Борислав Комсийски предлага на Надя

Борислав Комсийски предлага на Надя

Двамата влюбени са прекарали заедно Нова година. Борислав Комсийски е решил да изненада любимата си с романтична почивка. Той се е спрял на най-актуалната не само сред родните, но и сред световните знаменитости дестинация – екзотичните Малдиви. Двамата ще прекарат десет дни там, далече от всички.

Милионерът подготвя и още една изненада за любимата си. Двамата все още не живеят заедно, но той се надява, че този факт ще се промени много скоро. Борислав Комсийски планира да предложи на Надя и си пожелава връзката им да достигне на следващо ниво, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар