Шок: Братовчед на Христо Стоичков лови жертви в интернет!

Гласувайте за статията

Братовчед на Христо Стоичков накара интернет да изригне, измамите му са шокиращи!

Далечен братовчед на футболната легенда Христо Стоичков мамел жертвите си по Интернет. И ги завличал с пари. Валери Стоичков бил далечен роднина на легендарния футболист.

Той вече се прочу с измамите си в цяла България. Мошеникът стана известен с това, че мами хората по мрежата като им обещава надомна работа срещу добро заплащане.

Христо Стоичков

Ето го измамният братовчед на Христо Стоичков, престъпленията му са наистина многобройни

Но първо искал да му се преведат пари по сметката. Той прибирал между 26 и 90 лева за изпращане на мостри. Обещавал надомна работа за изработване на играчки, за сглобяване на химикали или лепене на торбички.

Срещу което „давал”солидно заплащане, дори трудов договор. Искал пари и за сключване на договора и така получавал втори транш от наивниците. След което повече спирал да вдига телефона на измамените си „клиенти”.

А хората наивно очаквали да получават пари, договори и ли надомна работа. Но измамени на перничанина не спирали дотук. Пак по социалните мрежи шмекерът завличал и жени. На тях той им взимал парите за уреждане на платени женски ласки.

Мнимият посредник не веднъж и два пъти е лежал в затвора именно заради тази си дейност. Но дори и зад решетките той продължава да мами наивниците.

Хитрягата използвали умело фамилията на именития си роднина и тогава измамите му дори се увеличавали. Към момента към братовчеда на Камата има подадени три жалби от жени в полицията.

Пострадалите от него обаче са значително повече. Според полицейските доклади над стотина души са се опарили от неговите „обещания“ и са дали солидни пачки за наивността си.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Шок: Братовчед на Христо Стоичков лови жертви в интернет!”

 1. Силвия

  ян. 29. 2017

  Вече има нова обява с нов телефон и тн 089 626 3693 Взима 34 лв по банков път
  Фирма лидер в производството на играчки търси да назначи работници за сглобяването им. Може да сте и без опит. Сключва се граждански договор. Работата е надомна.

 2. iva

  февр. 28. 2017

  вече е сменил телефона този боклук валери 087 741 7884

 3. Ети

  ян. 11. 2022

  Да.Вече взима такса от 44 лв. Но навреме се усетих че е мангал!

Добавете коментар