Скандал: Джена и свекърва й се хванаха за косите! (истината потресе фамилията)

Гласувайте за статията

Джена и майката на Наско Стоев са в ледени отношения от седмици!

Поп фолк певицата Джена винаги е твърдяла, че приема родителите на съпруга си Наско Стоев като свои собствени. И дори сладко им чуруликала на „мама и тате“. Днес обаче нещата не стоят така, особено що се касае до отношенията на певицата със свекърва й.

Причината за скандала между двете, е обещанието на Джена да спре да пее и да се пази до раждането. Припомняме, че тя кара тежка бременност, която вече е и доста напреднала.

Джена

Джена и майката на Наско Стоев все повече не могат да мелят заедно

Малко преди края на миналата година Джена обяви, че спира да пее по кръчмите и дори направи нещо като своеобразен бенефис. Месец по-късно обаче не я свъртя на едно място и отново хукна по участия.

Това силно притеснило майката на Атанас Стоев. Свекървата на Джена няколко пъти направила опит да говори кротко с нея и да я убеди да спре с пеенето, защото ще става майка. Изпълнителката обаче не щяла и да чуе.

„В един момент родителката на Атанас изригна. Не си сдържа нервите и обвини Джена, че е егоистка, която мисли само за себе си. Каза й, че семейството има достатъчно пари, за да живеят добре, без да работи. И че трябва да се държи вече като майка, за която детето е единственият приоритет. Оттам тръгна и скандалът“, разказват източниците.

Колкото до половинката на Джена – Наско Стоев, той се опитвал в началото да стои настрана от разприте. Гледал винаги да запазва неутралитет и да не взима страната на никоя от двете. С течение на времето обаче все повече приемал и одобрявал доводите на родителката си, а не на съпругата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар