Жестоко проклятие застигна Ценко Чоков

Жестоко проклятие застигна Ценко Чоков
5 (100%) 1 vote

Кметът на Галиче се оказа пълна развалина

Страшилището на Северозападна България – Ценко Чоков, бе застигнат от жестоко проклятие.

Запознати издават, че преди време кметът на Галиче направил опит да извади с пръсти очите на жертвите си. Към днешна дата обаче над него е надвиснала сериозна опасност, която може да го остави сляп.

В последно време Ценко Чоков има доста сериозен проблем с очите. Многократно е молил за консултация със специалист зад решетките, но вече 20 дни такава му бива отказвана.
Това стана ясно по време на вчерашното заседание. На него бе гледана мярката за неотклонение на скандалния градоначалник.

Ценко Чоков

Кметът на Галиче се оказа пълна развалина

Магистратите отмениха мярката на колегите им от първа инстанция и върнаха Ценко Чоков обратно зад решетките.
Заедно с него зад решетките се върна и сина му Мартин.

Припомняме, че Чоков и сина му, заедно с още шестима души бяха задържани на 26 май.
Задържането им бе извършено по време на показна полицейска акция. Всички бяха обвинени за участие в рекетьорска банда.

Оказва се, че откакто е вкаран зад решетките, Ценко Чоков е прекарал там едва няколко дни.
Последният път, в който бил тикнат в килията, бе на 10 януари. Почти веднага след това кметът на Галиче получил тежка хипертонична криза. Въпреки всичко повече от две денонощия не му било обърнато никакво внимание.

Едва след това той бил откаран в специализираната болница за активно лечение на лишени от свобода към Централния софийски затвор.
Защитникът на Чоков е категоричен, че е бил вкаран в килията заради бунтовете в Галиче. Според него целта им е да го смачкат.

На практика Ценко Чоков се оказа пълна развалина. Той има дискова болест, артериална хипертония, двустранна коксартроза, захарен диабет тип 2, неврит на слуховите нерви, проблеми с дебелото черво, аритмия, клаустрофобия и стара травма от 2012 година, след удар с бетонна плоча по главата.

Специалистите обаче са категорични, че състоянието му не е животозастрашаващо. Те дори са на мнение, че може да се лекува много по-адекватно в затворническата болница, отколкото у дома, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар