Наследникът на космонавта Георги Иванов съсипал Зорница Линдарева! (заради него тя едва не се гътнала)

Наследникът на космонавта Георги Иванов съсипал Зорница Линдарева! (заради него тя едва не се гътнала)
5 (100%) 1 vote

Зорница Линдарева била гадже с Иван Иванов цели три години!

Скандалната Зорница Линдарева крие тежка тайна в любовното си минало. Малко хора са запознати с нея, както и с факта, че точно тази любов я е променила до неузнаваемост. И почти не е отнела живота й.

Оказа се, че още като ученичка в горните класове, Зорница Линдарева е имала бурна връзка с наследника на първия ни космонавт Георги Иванов. Младият Иван Иванов и Зори били гаджета и всичко вървяло повече от сериозно. Той дори бил кавалер на бала й.

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева е изстрадала много по първата си и голяма любов към Иван Иванов. Това едва не я съсипало

Още по онова време обаче Георги Иванов не одобрявал Зорница Линдарева, а мнението му било споделено и от цялото им семейство. По онова време Зори тежала рекордните за нея близо 90 килограма и не приличала на себе си.

Станало така обаче, че скоро след завършването, Иван Иванов я изоставил. Тя се поболяла, а той станал милионер. Припомняме, че последният е първият, който започна да строи фотоволтаични централи с европейски пари.

Зорница Линдарева била така огорчена и съсипана от раздялата им, че едва не станала анорексичка. Спряла да се храни тотално, свалила рязко 30 килограма и ужасявала семейството с вида си. Тя добила и мания към пластичните операции. Сменила си зъбите, бюста, сложила си скули и силикон в устните.

„Много трудно й беше да забрави Иван и раните от него, за да се върне към нормалния живот. Но все пак извади късмет. Затова не е редно хората да я обвиняват, че пиела много или че излизала с различни мъже. Никой не знае как ще реагира ако го наранят като нея“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар