Лиляна Павлова припадна в Банско: Министърката се свлече в сауната! (още подробности)

Лиляна Павлова припадна в Банско: Министърката се свлече в сауната! (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Лиляна Павлова получила припадък и силно изплашила всички в хотела!

Министърката от кабинета на Бойко Борисов – Лиляна Павлова претърпя инцидент, който силно изплаши, както нея, така и семейството й. А и всички, които са станали свидетели на кошмара в хотел в Банско.

Случката се разиграла в празничните дни между Коледа и Нова година. Тогава Лиляна Павлова разпускала в Банско заедно със съпруга и дъщеричката си. Тя обичала да се глези в ресторанта, както и да се подлага на различни СПА процедури и масажи.

Лиляна Павлова

Лиляна Павлова припадна в сауната в Банско, ужаси служителите на хотела

Заради страх от напълняване покрай празничните трапези обаче, Лиляна Павлова започнала да посещава по-често сауната. Където на всичко отгоре, оставала и доста дълго време, за да се запари добре.

Последният път така се „запарила“, че директно се изпружила на пода. Припадъкът й ужасил персонала на хотела, който се притеснил да не е виновен с нещо за прегряването на министърката.

Извикана била спешна помощ, която установила, че Лили Павлова е вдигнала кръвното си налягане и е получила лек термичен шок. Вината за това обаче си била изцяло нейна, защото пренебрегнала правилата за времето, подходящо за престой в сауна.

„Знае се, че хора с вариращо кръвно, както и такива с проблеми със сърцето, не бива изобщо да припарват до сауна. Лили Павлова обаче не е запозната със свой здравословен проблем и затова смело се е заковала вътре. Добре е, че се възстанови бързо, но после не искаше и да мине покрай сауните“, разкриват източници.

Сега ще се наложи Павлова да стопява излишните килограми по друг начин, вероятно с диета. Тъй като останалото й е противопоказно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар