Извънредно: Новината за Михаел Шумахер разтърси света! (още подробности)

Гласувайте за статията

Михаел Шумахер направи цели три години на легло!

Световният шампион Михаел Шумахер натъжи света. Или по-скоро това направи последната новина за състоянието му, което от три години насам не е мръднало и на йота.

Близък до семейството на пилота разкри, че Михаел Шумахер все още се намира във фамилната къща в Женева. До него са съпругата и децата му, както и редица лекари и рехабилитатори. Всичко обаче вече изглеждало напразно.

Михаел Шумахер

Вестите за големия Михаел Шумахер покрусиха милионите му фенове по цял свят

През декември миналата година се навършиха пълни три години от чудовищния инцидент с Михаел Шумахер. Припомняме, че той караше ски на пистата във Франция, където падна фатално. Ударът едва не го уби на място и само зверските усилия на световни светила в медицината спасиха живота му.

„Спасиха го, макар че не всеки би гледал на това, което се случи с него, като на спасение. Близките му не искат да се говори по темата и почти не дават информация за състоянието му. Но то е много тъжно. Тъжно е да гледаш как толкова млад и деен човек като него лежи и вегетира. Без да може да разбере, да разговаря или да прави каквото и да било друго нормално за всеки“, коментира източникът.

За жалост лекарите също сякаш вдигнали ръце и не давали особени надежди Михаел Шумахер да се изправи на крака. Камо ли да се върне към предишния си живот на нормален човек.

Съпругата му лека полека свикнала с мисълта, но продължавала да се грижи и да бди над него с цялата си любов. Най-трудно понасяли истината децата на пилота, около които постоянно има близки от семейството и психолози при нужда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар