Благой Георгиев бесен: Виж какво направи с бебето Есмер Омерова! (още подробности)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев е твърдо против решението на Есмер, но тя не иска и да знае!

Есмер Омерова вдигна кръвното на мъжа си Благой Георгиев и то само половин година след раждането на сина им Елай. Въпреки че Джизъса изкарва повече от достатъчно, за да може семейството му да живее в разкош, Есмер реши да се върне на работа.

От седмици насам танцьорката всеки ден ходи в залата по танци, където се упражнява усилено за нов конкурс по танго. Той ще се състои още през пролетта и затова тя не иска да губи и минута време.

Благой Георгиев

Благой Георгиев твърдо против Есмер Омерова да се връща на работа, но тя не иска и да чуе

Вместо да остави бебето на грижите на майка си или на двете бавачки, които са специално подбрани, Есмер Омерова мъкне малкия Елай със себе си на репетициите. Това подлудявало Благой Георгиев, който бил твърдо против решението на жена си да работи отново.

„Не го разбирайте криво. Благо се влюби в Есмер не само заради външността й, но и заради успехите в професията, волята и желанието й за работа. Но не смята, че в случая е подходящо да залага на кариерата си, за сметка на детето. Той е патриархално настроен тип и е убеден, че поне година и половина всяка майка трябва да си остане вкъщи и да се грижи за рожбата си“, разкриват близки до футболиста източници.

Благой Георгиев и Есмер вече имали няколко сериозни спора и пререкания по въпроса. Които обаче завършвали със скандал, а не с консенсус по темата. Омерова повтаряла, че иска да бъде независима и да изкарва и сама парите си.

„Погледнато от нейна страна, тя също е права. Еле пък като познава миналото на Благой и знае, че във всеки един момент може да залюби друга и да си хване шапката от нея и сина им“, шушукат злите езици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар