Скандал: Уволняват Венелин Петков! (новият шеф на Би Ти Ви бесен от ниския рейтинг на новините)

Гласувайте за статията

Венелин Петков и дните му като шеф на новините са преброени!

Броени дни остават до края на Венелин Петков като шеф на отдел Новини в телевизия Би Ти Ви. Решението е взето не от кой да е, а лично от новия директор на медията Флориан Скала.

Последният не бил съгласен с поста на Венелин Петков, когото обвинявал за все по-ниския рейтинг на новините и новинарските предавания в телевизията. За никого не е тайна, че Нова телевизия е в пъти по-гледана в най-пиковите часове. А Би Ти Ви отдавна й диша прахта.

Венелин Петков

Венелин Петков ще се раздели с поста си като шеф на новините по Би Ти Ви. Готвят му нова службица

„Вярно е, че не само Венелин Петков е виновен за спада на рейтинга. Причината е в това, че най-добрите кадри на Би Ти Ви отдавна вече се преместиха в Нова телевизия и зрителите придпочитат да гледат тях. Венелин обаче също допусна редица грешки – както в сформирането на новините, така и в ходатайствата си“, коментират източници от кухнята на медията.

Сред грешките на Петков те посочват факта, че остави сам в ефира на сутрешния блок своя приятел Антон Хекимян. А Биляна Гавазова, която привличаше аудитория, бе изтикана в ъгъла с посредствена рубрика.

„Павел Станчев навремето толерираше Венелин Петков за всичко, но сега Флориан Скала коли и беси. Чува се, че съвсем скоро ще му покаже червения картон като шеф на новините и ще го назначи да отговаря за групата сайтове на медията. Това пак е нещо, но няма да е работата, с която той толкова се гордееше“, коментират източниците.

Тепърва предстои да видим дали тази информация ще се окаже вярна и как ще реагира на това самият Венелин Петков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Скандал: Уволняват Венелин Петков! (новият шеф на Би Ти Ви бесен от ниския рейтинг на новините)”

  1. ЛИЛИ

    ян. 16. 2017

    напротив Антон Хекимян си води много добре новините !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    аз го харесвам по добре от НОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавете коментар