Елен Колева минава под венчилото (Подробности за събитието)

Гласувайте за статията

Елен Колева вдига сватба след няколко месеца

Елен Колева минава под венчилото само след няколко месеца. След поредица от неуспешните любовни връзки, тя най-после срещна любовта. Новият любим на младата актриса е от Франция. С Марсел я свързала вярата й.

Бившата на Калин Терзийски е изключително набожна. Дори и в тежките моменти тя била убедена, че Господ ще й помогне и някой ден ще срещне подходящия мъж. Същото се отнася и Марсел. Той е силно вярващ човек.

Любовта между актрисата и французина пламнала от първия миг. Двамата планират сватба след няколко месеца. По всяка вероятност тържеството ще бъде в началото на пролетта или лятото. Двойката е избрала и мястото, където ще се венчае.

Марсел, както и Елен Колева, обожава Париж. Това е любимият град на двойката. Двамата прекараха там и Нова година.

Откакто срещна Марсел, младата актриса откри и един свой неизвестен талант. Тя прописа стихове. Първата й творба е посветена именно на настоящия й съпруг.

Влюбената актриса не спира да сипе суперлативи по адрес на французина. Тя не крие, че се чувства като преродена, откакто е с него.

Елен Колева споделя, че любовта я кара да се чувства много специална. Бившата на Калин Терзийски сравнява усещането с полет на птица в небето. Тя е убедена, че любовта я е направила нов човек и се чувства буквално като преродена, откакто има връзка с Марсел, пише Хот арена.

Елен Колева вдига сватба в Париж

Елен Колева вдига сватба в Париж

В миналото на Елен Колева останаха две сериозни връзки, които приключиха със скандал. Безспорно най-скандалната й връзка е тази с бизнесмена Александър Найденов. Двамата се разделиха с поредица от скандали и тежки обиди.

След него красавицата залюби писателя Калин Терзийски. Но връзката им приключи по същия начин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар