Гриша Ганчев лети с Лиърджета на Цветан Василев (Вижте как се уреди)

Гласувайте за статията

Гриша Ганчев се обзаведе с летателната машина на Цветан Василев, Лиърджета попадна от един олигарх на друг

Гриша Ганчев се вози в скандалната луксозна авио машина „Лиърджет 60” на банкера Цветан Василев. Според слуховете той го е наел от петролния олигарх Валентин Златев. Но схемата на сделката за сега тъне в пълна мистерия.

Според запознати Ганчев е направил поне 10 външни полета с частната летателна машина. За която през 2014 година тръгнаха слухове, че точно с нея са изнесени 200 милиона лева от фалиралата КТБ.

Гриша Ганчев и Цветан Василев

„Лиърджет 60” е сред най-търсените модели от богаташите от цял свят. Може да птрелети 4500 км само с едно зареждане и достига скорост до 900 км. в час. Снабден е с удобни тузарски кресла и масички вместо обикновените. Вози максимум осем пътника и екипажът му се състои само от двама, предават от електронното издание лидер в светските новини hotarena.net.

Луксозния частен самолет трябваше да бъде конфискуван след фалита на банката. Само, че тихомълком бе прехвърлен от лизинговото дружество „Партнер Лизинг”. Месеци по-късно Гриша Ганчев го подкара. Което навежда на мисълта, че чрез схема на кухи продажби Василев и компания са успели да спасят самолета от закона. Който бе закупен с парите на наивните вложители на КТБ очакващи зашеметяващите лихви.

Освен, че дига самолета на скрилия се в Белград  фараон Гриша Ганчев кара и бронираното му „Ауди” А8. Тузарското возило бе вписано в активите на ‘Петрол” след бягството на Цветан Василев. Където по-късно се намърда дребосъка Ганчев.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

6 коментара to “Гриша Ганчев лети с Лиърджета на Цветан Василев (Вижте как се уреди)”

 1. Асен

  ян. 16. 2017

  То е ясно, че каквото може да се окраде още ще се направи така, че за изчезне по познатите на Василев схеми, с който източи милиардите от КТБ.

 2. Валентин

  ян. 16. 2017

  А кой ли живее в имението на Василев в Швейцария? Или в многобройните му вили в България? Не е ли редно да ги разпродадат и да върнат окраденото от КТБ?

 3. Мартин Иванов

  ян. 16. 2017

  И Цветан Василев, и Гриша Ганчев плачат за затвор, но все още са на свобода…

 4. Авиос

  ян. 16. 2017

  Поредната далвера, която е на гърба на обикновения данъкоплатец. Парите от продажбата на този частен самолет трбяваше да постъпят във фонда за гаранитране на влоговете в банките, ама прокуратурата пак е дремала.

 5. Прокопиев

  ян. 17. 2017

  Лети следващия път. Пак някоя далавера са измислили с Василев.

 6. Незнайко

  ян. 19. 2017

  Драги посветени журналисти сдобили се с „актуална“ информация от 15-ти януари, осведомете ни по-подробно как и кога „лети“ човека с тая луксозна машина, като от миналата година е със забрана да напуска страната?! Пък и тая схема Цв.Василев-В.Златев-Г.Ганчев ми звучи като „орел, рак и щука летят дружно в космоса“, т.е фантастика с мистериозен елемент….

Добавете коментар