Владо Пенев отблъснал Ваня Цветкова заради Марта Вачкова (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Ваня Цветкова има несподелена любов с Владо Пенев, актьора я пренебрегнал заради Марта Вачкова

Ваня Цветкова била влюбена ди уши в актьора Владо Пенев. Красавицата по която все още въздиша силния пол останала с несподелени чувства. Това оставя отпечатък в душата й за цял живот.

Историята на Ваня Цветкова и агент Попов от „Под прикритие” не е много известна. Двамата се запознават през осемдесетте години. Когато се наложило да си партнират в Младежкия театър.

Ваня Цветкова и Владо Пенев

Хубавата актриса и Пенев участвали в култовото представление „Двуглавия орел”. По време на съвместната им работа младата красавица усетила, че в сърцето й пламва искрата на любовта.

Само, че Владо Пенев останал безразличен към неустоимия й чар. По онова време актьорът бил влюбен до полуда в дъщерята на великия Григор Вачков – Марта. Тя по това време била жената на живота му. И въпреки, че по-късно връзката им търпи крах хладното отношение към красавита колежка оставила дълбока рана в сърцето на иконата на бг киното. Звездата от „Седем часа разлика” и бившия служебен министър на културата имали страстни сцени по време на спектакъла. Но Пенев останал верен на любимата си, предават от електронното издание  retro.bg.

Ваня Цветкова от 1991 година живее зад Океана. Там дълго време се подвизаваше като крупие. Но от няколко години все по-често започва да се завръща в родината.

Звездата на бг киното, която на 12 януари чукна 59 години отново спечели публиката си с ролите си на малкия екран. Тя се прочу с участието си в хитовите сериали „Седем часа разлика” и „Фамилията”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар